• Wij werken altijd met Picobello. Ik heb een kledingszaak en moet dus steeds vernieuwend zijn. Met het materiaal van Picobello straalt mijn zaak telkens opnieuw als trendsetter!

  • 4 dagen voor het evenement belt een klant me op om zijn volledige feest in te richten, aangezien zijn vorige contactpersoon was weggevallen. Dan dacht ik onmiddellijk aan Picobello. Op een dag tijd hebben zij de ganse bestelling voor ons kant en klaar afgeleverd op locatie. Van flexibiliteit gesproken.

  • Ik had een feest voor 150 man en was vergeten stoelen te bestellen, maar dankzij de snelle service van Picobello kon alles nog op tijd geleverd worden.

  • Waarom Picobello? Omdat zij de goedkoopste op de markt zijn.

  • Voor mijn bedrijf haar 50 jarig bestaan, hadden wij een hele moeilijke locatie, een beetje landelijk in het Gentse uitgekozen. Dit was voor Picobello geen probleem. Zij hadden een kooiaap ter plaatse waardoor zij op alle terreinen makkelijk mobiel waren.

  • Bij Picobello kan ik voor alle verschillende type feesten terecht. Ze hebben een enorm groot assortiment waardoor ik steeds een andere look kan creeëren.

  • Wij hebben elk weekend verschillend feesten en dan is flexibiliteit steeds een must. Daardoor is Picobello de oplossing. Zij leveren en halen op 24/24 & 7/7. Dwz zowel overdag als 's nachts.

  • Op veel locaties waar ik ga cateren, is dit meestal op verdiep. als er dan bij de opbouw mensen zijn die snel alles kunnen leveren, zodat mijn mensen geen tijd verliezen bij de opbouw, is dit voor mij heel interessant. Minder tijd nodig, meer geld gespaard.

  • Picobello heeft me al meermaals overtuigd van hun uitstekende kwaliteit van materialen.

Feestverhuur


Picobello is uw partner in verhuur van feestmateriaal. Van tafels en stoelen tot borden en bestek … al ons verhuurmateriaal is van de hoogste kwaliteit en aan de scherpste prijzen. Onze jarenlange ervaring geeft u inspiratie voor het aankleden van uw evenement, huwelijksfeest, opendeurdagen, communiefeest, beursstand,… tot in de kleinste details met decoratie in alle mogelijke stijlen.

Een parasol of partytent? Vestiaire-inrichting of afscheidingswanden? Een toog met tapinstallatie? Sfeerverlichting of theelichtjes? Al uw feestbenodigdheden zijn te huur bij Picobello!

» Klik hier voor ons volledige gamma