nieuwe materialen Picobello

05-06-2013

Picobello blijft steeds investeren in nieuwe materialen. Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwste aanwinsten:


 Open Kubus

Met hun witte frame en een wit boven-en onderblad, zet deze open kubus elke ruimte in een ongeziene trendy look. Deze heeft een afmeting van L 75 x B 75 x H 105 cm.
Buffet wit


Ben je traiteur? Dan bedien je graag de mensen vanachter een gesloten buffet.
Daarom is onze nieuwe buffet de oplossing: Het gesloten voorpaneel laat je toe alle lege bakken te plaatsen, zonder dat de klanten hiervan enig besef hebben.

Standaard kunnen er 2 chafing dishes in geplaatst worden om het eten warm te houden en daarnaast is er nog voldoende ruimte om de koude gerechten te plaatsen en serveren. Indien er geen
chafing-dishes in moeten, kunt u de 2 gaten ook gewoon afdekken met de bijhorende witte plankjes. De buffettoog heeft volgende afmetingen: H90 x B70 x L200cm.

Pièce montée

Hebt u heel veel kleine hapjes die u op een beperkte oppervlakte dient kwijt te geraken? Dan kan de Pièce Montée de oplossing zijn. Met zijn 4 etages kan u er naar hartenlust hapjes en kleine bordjes op plaatsen. Op die manier laat u de gasten zelf toe hun eten in de gewenste hoeveelheid te nemen. De self service shelfs heeft een hoogte, een breedte en een lengte van 70cm.
 Phantom stoel: “Picobello’s zevenste troef” 

De phantom stoel is vanaf heden blijvend in prijs verlaagd, de nieuwe prijs is 4,95 euro.


 

 

 

 «« Ga terug