VIER OUDEJAAR IN LA BRUGEOISE

18-12-2013

 

 

    

 

 

- La Brugeoise exclusive -

vier oudejaar in een exclusief kader in brugge

 

 

 

Exclusief concept

 

 

Een locatie waar je vanaf de aperitief tot in de vroege uurtjes oudejaar kan vieren zonder dat je je ergens zorgen hoeft over te maken? Dat zijn de troeven van het nieuwe concept 'La Brugeoise Exclusive'. De organisatoren zorgen voor aperitief, een uitgebreid walking dinner én party, alles op éénzelfde prachtlocatie in Brugge. De '+30 years only' zorgt er tevens voor dat u zorgeloos tussen uw leeftijdsgenoten deze avond kunt beleven.

 

 

 

 

Exclusieve locatie

 

 

De site van 'La Brugeoise' werd in 2010 ingericht als eventlocatie; de unieke en strategische ligging aan het station van Brugge, tussen de E-40 autosnelweg en het historische centrum maken van deze locatie een ideale en unieke plaats om oudejaar te vieren. De oude fabriekspanden behoren toe tot het weinig bewaarde industriële erfgoed anno 1900 en hebben daarom een unieke uitstraling. De perfecte toegankelijkheid en het unieke historische kader zijn de belangrijkste troeven voor een geslaagde en vlotte oudejaarsnacht.

 

 

 

 

   

 

Exclusieve catering

 

 

Met referenties zoals het Concertgebouw te Brugge en aanwezigheid op Kook-Eet staat Traiteur Geers uit Brugge garant voor een kwaliteitsvolle en exclusieve catering tijdens dit event. Deze enthousiaste duizendpoot studeerde af aan hotelschool 'Ter Duinen' en verzorgt sinds 1999 uitsluitend catering op verplaatsing. De organisatie ging op zoek naar een cateraar die nauw aansluit bij dit unieke concept en dit dan ook kan vertalen in hetgeen de gasten op hun bord gepresenteerd krijgen.

 

 

 

 

Exclusieve party

 

 

Een cocktail van de beste hits uit de jaren 80 – 90 en 2000 worden gebracht door Da Pierre (Studio54 – Red&Blue), Erwin De Nul (MNM) en DJ Harm (Vuurmolen). Er zijn uiteraard ook tickets beschikbaar die enkel toegang verlenen tot de party.

 

 

 

 

Praktische info

 

 

* Exclusive dinner @ 19h00 – Exclusive party @ 23h00
* Meer info betreffende de verschillende ticketmogelijkheden op de site
* Ticketsale @ Deleye – Vuurmolen – Free Record Shop of via

 

 

 

«« Ga terug