Picobello

21-02-2014

 

Graag stellen wij onszelf even aan u voor.

Onze Firma Picobello is gespecialiseerd in het verhuren van feestmateriaal. Met ons bedrijf staan wij al meer dan 20 jaar garant voor prachtige en spectaculaire feesten. Wij zorgen ervoor dat uw feest werkelijkheid wordt.

Als één van de grootste spelers op de markt, bieden wij u de laagste prijzen aan. Geen schrik, op kwaliteit wordt er niet ingeboet, want bij ons gaan prijs en kwaliteit hand in hand. Wat u bij ons bestelt wordt steeds “Picobello” afgeleverd.

Naast onze kwaliteit bieden wij flexibiliteit. Wij staan 24 op 24 en 7 dagen op 7 voor u klaar. Door onze snelle service zijn wij in de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren op het laatste moment.

 

Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment. Vindt u het ergens anders niet, dan vindt u het bij Picobello. Vindt u het elders, dan vindt u het bij Picobello goedkoper.

Bergen afwas na een feest, geen probleem, Picobello doet de afwas voor u. Wij garanderen kwaliteit. Meer zelfs, alles verloopt proper en hygiënisch. Alles wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd.

Met een vast team staan wij steeds tot uw beschikking.
Hopelijk kunnen wij ook u van dienst zijn!

 

 

 

 

 

«« Ga terug