Met Picobello het nieuwe jaar tegemoet

11-10-2012

Met Picobello het nieuwe jaar tegemoet
De winter is al officieel in het land en het nieuwe jaar komt eraan. Velen kijken uit naar een witte kerst en daar is Picobello zich sterk van bewust.
Showroom in een winters kleedje
Zowel kenners van de klassieke als de moderne stijl vinden bij ons wat ze zoeken.
Het moet niet altijd duur zijn om chic te zijn.

Kastanjes en blaadjes die van de bomen vallen zijn ideaal voor het versieren van een herfsttafel. Bladeren kleuren geel, bruin, rood,… ideaal om een warme en gezellige sfeer te creëren.
Kerstsfeer daalt neer bij Picobello…
Kerstmis staat voor de deur en dit is de tijd wanneer familie en vrienden samenkomen. Niets gezelligers om dit te doen dan aan een gedecoreerde kersttafel. Laat onze showroom een inspiratie zijn voor uw uitvoeringen.
Ook de kleintjes vergeten we niet…
Zijn de stoelen op normale zithoogte nog te groot voor uw kindje, geen nood, Picobello biedt de oplossing. Nieuw in ons gamma zijn de Phantom chair kids. Een stoel op peuter en kleuter formaat.
Leuke kiekjes
Heeft u nog foto’s liggen van een communiefeest, een huwelijk,… waarbij wij u van dienst waren? Wij zouden met plezier enkele foto’s kunnen benuttigen. Indien interesse mail naar info@picobello.be. De foto’s worden op onze website geplaatst en wie weet helpt u iemand anders aan een geweldig idee.
Openingsuren tijdens de eindejaarsperiode
Maandag 25/12 van 9.00-12.00
Woensdag 26/12 – donderdag 27/12 – vrijdag 28/12 van 9.00-12.00 en van 13.00-17.30
Maandag 31/12 van 9.00-12.00
Vanaf 2 januari 2013 gelden terug onze gewone openingsuren.
Het Picobello-team wenst u een prettig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!!!!!!

«« Ga terug